APARTMENT VISIT IN MONACO
I hope you all have had a super great day!! What was you up to today?

Today I was at Uni for a few hours, and after Uni I waited for A to come and pick me up. So we went to visit an apartment in Monaco. And it was beautiful, with sea view and in a great location. It was still just the first apartment so I understand if we won't get this one..we will still be looking at other apartments! But it's just a bit stressful..I really want to live in Monaco now (or closer to Monaco, in another city..) but it is hard to find a good one!

Plus it is a lot at school and I am trying so hard to set all the plans for the summer and it is taking some time..and sometimes it just feels like it is way too much! Even tho I know and realize that the stress I have is nothing compared to what problems others might have..in that way I'm maybe spoiled or something. But I think that each individual has their own stress limit and their own difficulties. So it's not possible to compare. I just want you to understand that it's not always easy and fun! Which maybe might seem in my instagram or blog..I mean, I want to be open and talk about problems as well!///


Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag !! Vad har ni haft för er idag?

Idag var jag på Universitetet i några timmar, och efter det väntade jag på att A skulle komma och hämta mig. Så vi åkte och besökte en lägenhet i Monaco. Och den var så fin, med havsutsikt och på ett bra ställe. Det var bara den första lägenheten vi besökt i Monaco än så länge, så jag förstår om vi inte kommer att få den här .. Vi kommer fortfarande att titta på andra lägenheter! Men det är bara lite stressigt. Jag vill verkligen bo i Monaco nu (eller närmare Monaco, i en annan stad ..) men det är svårt att hitta en bra! 

Dessutom är det mycket i skolan och jag försöker så mycket för att få ihop allt.. och ibland känns det bara som om det är alltför mycket! Även om jag vet och inser att stressen jag har är ingenting jämfört med vilka problem andra kan ha.. På det sättet är jag kanske bortskämd. Men jag tror att varje individ har sin egen stressgräns och sina egna svårigheter. Så det är inte möjligt att jämföra. Jag vill bara att ni förstår att det inte alltid är lätt och roligt! Vilket kanske kan tyckas i mitt instagramflöde eller blogg .. Jag menar, jag vill vara öppen och prata om problem också! xx

 

Comments

Popular Posts