SUNDAY THE 10TH

God morgon sötisar, x

idag är det söndag, vilket för mig betyder - vakna upp med en frukost hemma, och sen brukar jag och A gå ut och promenera lite, njuta av solen,  och ta en kopp kaffe eller te. Och sedan följt av arbete och studier. Jag menar, jag försöker alltid att studera under helgerna, och jag gör det. Men söndagar är mina plugg-dagar där jag äntligen fixar klart alla skolarbeten för den kommande veckan.

Sååå, nu ska jag bara försöka vakna till lite, och sedan gå ut och njut av dagen innan jobb och plugg!
Älskar er x///


Good morning sweet angels, x

today it's sunday, which for me means- waking up with a beautiful breakfast at home, and normally me and A goes for a walk outside and have a coffee or tea. And then followed by work and studies. I mean, I always try to study during weekends, and I do. But sunday's are my study days where I finally finnish up all the homeworks for the upcoming week.

Sooo, now I will just try to wake up, and then go out and enjoy the day a little before some work!
Love you guys xComments

Popular Posts