WEDNESDAY 2ND JANUARY
Jag vill bara säga hej och tack för att du läser min blogg och följer mig här! <3
Jag har bestämt mig, att jag ska göra minst 3 blogginlägg per vecka från och med nu. På så sätt behöver jag inte stressa! Vad tycker ni om det? Plus, snart kommer det att finnas ett blogginlägg där jag ger er de bästa råden på frukostställen här i Nice! Så håll utkik! Jag kanske också gör en liten Nice-guide till er, som jag ännu inte har gjort!
///


I just want to say hi and thank you for reading my blog and following me here! <3
I have decided that I will make at least 3 blogposts per week from now on. Like that I don't have to stress to much about writing blogposts! What do you think about that? Plus soon there will be a blogpost where I give you the best advices on breakfast places here in Nice! So stay tuned! I will also maybe make a little Nice-guide for you, which i haven't done! <3
Jag älskar att läsa citat så här. De ger mig inspiration och motivation! Har ni några favorit citat? Eller en favorit instagramsida ni följer för inspiration? Om ni vill kan ni följa min instagram sida (förutom @michellemariolina på instagram, kan ni också följa @mariolinaquotes där jag delar mina favorit citat!)


///


I just love reading quotes like this. It keep the inspiration and motivation up! Do you have any favorite quotes? Or a favorite instagram page you follow for some inspiration? If you would like to, you can follow my instagram page (apart from @michellemariolina on instagram, you can also follow @mariolinaquotes where I share my favorite quotes!) 
En favoritfrukost! Visst ser det gott ut!


///A favorite breakfast! <3This post contains adlinks from Adviral

Saffiano Light Grey / Saffiano Pink / Saffiano Navy / Saffiano Black / Velvet Red / Velvet Green / Velvet Black


Favoriter hos idealofsweden.com!


///


Some favorites from idealofsweden.com!

Comments

Popular Posts