THE YEAR OF MOTIVATION AND WORKDet här året. Allt jag vill, är att omge mig med inspirerande människor.

Jag har under mitt liv omringat mig med människor som har dragit mig ner på något sätt. Och jag har inte riktigt hittat något värde i några av mina relationer till vissa människor. Mina vänner som jag har haft i några år nu och min familj är de mest värdefulla personerna jag har.

Men jag har svårigheter när jag träffar nya människor, för jag brukar låta människor kliva in i mitt liv ganska snabbt. (inte längre iofs.) och jag vill verkligen omringa mig med människor som inspirerar mig, i stället för människor som drar mig ner för att vara ärlig. Om det finns något jag verkligen ogillar, är det människor utan drömmar, utan mål och som endast gör dåliga saker som inte tar dem någonstans. Och dessa människor tenderar att bara ge dig dåligt inflytande. För att de är beroende av en, för att hjälpa dom. Det är irriterande. Jag gissar att jag bara ville skriva av mig om detta. I år är det mitt inspirerande och motiverande år! <3///


This year. All I want, is to surround myself with inspirering people.

I have, during my life, surrounded myself arround people who has dragged me down somehow. And I haven't really found any value in some of my relationships to people. My friends that I have had for a few years now and my family is the most valuable things I have arround me. But I am for sure finding difficulties when I meet new people, because I tend to let people in to my life very fast. (not anymore tho) and I really want to surround myself with people who inspire me, instead of people who just drags me down to be honest. If there is something I really dislike, is people without dreams, without goals and just do bad things which won't take them anywhere. And these people tend to only give you bad. Because they are relying on you to help them out..which is annoying. I giess I just wanted to write down a few things about this. This year is my year of inspiration and motivation for sure! <3


Jag älskar färska morgon croissanter och en kopp kaffe! Vad är ert favoritmåltid/snack under dagen?///


I love fresh morning croissants and a cup of coffee! What is your favourite snack of the day? (I am not sure if you can call this snack but...) 


Comments

Popular Posts