SUNDAY 27TH OF JANUARY

Helg och det känns bra med några lediga dagar. Imorgon är det också en ledig dag för mig, så det blir en långhelg! Igår gjorde vi lite skolarbete för ett statistiskt projekt som vi har, så det tog några timmar till det dock (förresten, så glad att ha min fina man som hjälpte mig, och oss med projektet ... !!) och resten av dagen gjorde jag lite shopping (rea här i Nice nu) och sen hade jag en kaffe i Meridien Hotel med A. Han gjorde arbetade lite och jag gjorde klar lite skolarbete! Förresten, om ni har några bra filmtips så berätta för mig !! Något som fungerar för både killar och tjejer, vilket betyder- inte en kärleksfilm där du gråter eller tonårs film, men inte heller något med för mycket våld. Haha. (Jag gillar kärleksfilmer och min kille gillar action och så vidare, så vi behöver alltid hitta något däremellan. Annars somnar en av oss haha ..) <3


///


Weekend and it feels great with a few days off. Tomorrow is also a free day for me, so it's a long weekend! Yesterday we did a bit of school work for a statistical project we have, so a few hour was spent on that, (by the way, so lucky to have the best BF who helped me and us out...!!) and the rest of the day I did some shopping (sales here in Nice now), and then I had a coffee in Meridien Hotel with A. He did some work and I finished up some school work! By the way, if you have any movide advices then tell me!! Something that works for both boys and girls, which means, not a love movie where you cry or teenage movie, but also nothing with too much violence. Haha. (I loooove love-movies and my BF loves action and so on, so we always need to find something in between. Otherwise one of us falls asleep haha..) <3 Comments

Popular Posts