NEW COLLECTION - IDEAL OF SWEDEN!
Så många fantastiska saker jag ser fram emot just nu! Bland annat- Hannalicious släppte nyss en kollektion tillsammans med Ideal of Sweden !! Och som ni kanske vet redan, samarbetar jag med Ideal of Sweden sedan 1 år redan? Eller två? Hur som helst är jag så taggad !! Jag är så glad också för att Ideal of Sweden bokstavligen ger mig telefonskal varje månad och jag älskar dem varje gång !! Jag kommer snart att få det rosa telefonskalet nedan. Jag älskar dem alla så kanske kommer att beställa en till! x///

So many amazing things I am looking forward at the moment! First of all - Hannalicious released another collection together with Ideal of Sweden!! And as you might know allready, I do collaborate with ideal of sweden since 1 year allready? Or two? Anyhow I am so excited!! I am so happy also because Ideal of Sweden literally give me phone cases each month and I love them each time!! I will soon get the pink phone case below. I love them all so maybe I will order another one! x
This post contains adlinks from Adviral1. ROSE QUARTZ CRYSTAL - HERE / 2. GOLDEN SWIRL - HERE / 3. FLAMBOYANT FEATHERS - HERE / 4. MOJITO MARBLE - HERE / 5. DIAMOND DAZE - HERE( Collab with Ideal of Sweden. )

Comments

Popular Posts