MY 2018 - HOW WAS IT?Hur var mitt 2018? Vad gjorde jag?  Jag kommer att svara på dessa frågor nu!

///


How was my 2018? What did I do? I will answere these questions now!

Mitt 2018 var fantastiskt. Jag kan generellt säga att det var ett riktigt bra år för mig, jag lärde mig mycket, jag upplevde mycket nya saker, jag växte mycket i mig själv och gjorde saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra.


För det första. Jag började 2018 genom att vakna upp i Sverige. Jag kom till Sverige bara ett par dagar före nyårsafton så att jag kunde fira nya året tillsammans med min mamma i min hemstad. Vi såg fyrverkerier tillsammans, hade hummer och god mat till middag. Och vid 12 (midnatt hehe) ringde A mig och vi pratade och jag kommer ihåg att han berättade för mig att han älskar mig och att han vill spendera sitt liv med mig och det var väldigt gulligt, han nämnde också att han vill ta mig till Marocko Och det var ett riktigt bra sätt att börja det nya året, hihi. Därefter kom jag tillbaka hem till Frankrike, och jag började på universitetet i Monaco (!). Många studier, och stress, men sen kom sommaren, jag och A flyttade till en större lägenhet här i Nice. Jag hade en riktigt bra sommar, och var med vänner på stranden och hade det helt enkelt bra. Var sedan i Sverige ett par veckor, och även till Estland och spenderade en fin tid med min familj där borta!

Senare började skolan igen, och när mitt lov kom, åkte vi till Marocko! Jag var där i ungefär en vecka och det var fantastiskt. Jag är så glad att ha varit i - ja Afrika! Haha. Jag vet inte hur många gånger jag sa "Jag är i Afrika!". Haha. När jul kom, kom min mamma till Frankrike och vi spenderade en vecka tillsammans. Och det är allt! Jag gjorde sååå många fler saker men det var några av de saker jag gjorde under det gångna året.


///

My 2018 was great. I can overall say that it was a really good year for me, I learned a lot, I experienced a lot of new things, I grew in myself a lot, and did things I never thought I would do.


First of all. I started 2018 by waking up in Sweden. I went to Sweden just a couple of few days before new years so that I could celebrate new years together with my mum in my hometown. We watched fireworks together, had lobster and good food for dinner. And at 12 (well, midnight) A called me and we spoke and I remember that he told me that he loves me and that he wants to spend his life with me, and it was really beautiful, he also mentioned that he wants to take me to Morocco. And it was a really great way to start the new year. After that I came back to France, and I started at the university in Monaco (!). A lot of studies, but then summer came, me and A move to a bigger apartment here in Nice. I had a really great summer, and I was with friends at the beach and just had a great time. Went then to Sweden, and also to Estonia and spended a great time with my family over there!

Later on school started again, and when my fall break came, we went to Morocco! I was there for about a week and it was amazing. I am so happy to have been in - well, Africa! Haha. I don't know how many times I said "I am in Africa!". Haha. When christmas came, my mum came to France and we spended one week together. And that's it! I did sooo many more things but this was a few of the things I did during the past year.


Comments

Popular Posts