MONDAY THE 14TH

Måndag den 14: e och jag vill helt enkelt önska er en superbra dag! <3

Semestern var fantastisk, men nu är jag redo att komma tillbaka till Monaco! Jag bor i Nice men studerar Business i Monaco, så därför börjar jag åka till Monaco fram och tillbaka igen. (nej det är inte så jobbigt) Det handlar bara om en 20 minuters resa med tåg, och jag älskar det. Jag kan plugga, läsa eller ha en morgonkaffe / eftermiddagskaffe medans i tåget, som jag tycker är mysigt hehe <3

Jag älskar att bo i Nice så så mycket. Så det skulle ta några år om jag kanske vill flytta till Monaco, eller närmare Monaco tillsammans med A <3///


Monday the 14th and I want to simply wish you a supergood day! <3

Vacation was great, but now I am ready to go back to Monaco! I live in Nice but study Business in Monaco, so therefor I will start going to Monaco back and forth again. (no it's not that annoying) It's only about a 20 minutes ride with train, and I love it. I'm able to study, read or have a morning coffe/afternoon coffe in the train, which I think is cosy hehe <3

I love living in Nice so so so much. So it would take a few years if I would want to maybe move to Monaco, or closer to Monaco <3 


Lite måndags motivation <3

///

A little monday motivation <3 
Comments

Popular Posts