FIRST DAY OF 2019


Första dagen av 2019, och det känns bra! Hihi! Jag ser fram emot 2019 och allting som komma skall! 2018 var ett bra år, verkligen. Jag reste mycket, jag har växt så mycket med, och i mig själv. Jag började studera business i Monaco, som jag ärligt talat aldrig trodde att jag kunde eller skulle. Jag bor i en fin lägenhet i Nice med A, och allt är bra. Jag reste till Marocko för första gången i mitt liv, jag var i Sverige två gånger, och i Estland en gång och plus, min mamma kom till Nice för att spendera lite kvalitetstid med mig före jul!

Jag hoppas att ni alla hade en bra jul, och också ett bra nyår! Jag delade inga bilder från nyår eftersom jag ärligt glömde att ta bilder haha! Det händer inte så ofta ...hehe, det här året var vi här i Nice förresten. Förra året och året innan spenderade jag och A nyår i Sverige men i år var det kul att vara här för första gången och se fyrverkerierna här. <3

///

First day of 2019, and it feels great. I am so looking forward for 2019 and all the great things to come! 2018 was a great year, really. I traveled a lot, I have grown so much with myself. I started studying business in Monaco, which I honestly never ever thought I could, or would. I am in a beautiful apartment and everything is good. I traveled to Morocco for the first time in my life, I was in Sweden two times, and in Estonia one time, and plus my mum came to Nice to spend some quality time with me before christmas!

I hope you all had a great christmas, and also a great New Years! I didn't post anything from New Years because I honestly forgot taking pictures haha! That does not happen very often..this year we was here in Nice by the way. Last year and the year before I spended New Years in Sweden but this year it was nice to be here for the first time and to see the fireworks here <3Som jag skrev tidigare kom min mamma till Nice innan jul för att tillbringa lite kvalitetstid med mig här (och med A). Vi hade det super bra <3 mamma bodde i vår lägenhet här i Nice, och det fungerade bra. Vår lägenhet är väldigt stor så det är bra! Dessutom har vi ett stort kök som jag tycker är så viktigt! Så jag och mamma gjorde stora middagar tillsammans och bakade saker, som äppelpaj till exempel <3 vi gjorde mycket kul saker, både i Nice, i Cannes och i Monaco! och på bilden ovan kan ni se utsikten över Massena torget i Nice. Vi gick med pariserhjulet och det var magiskt !! Älskade det!<3


///


As I wrote before, my mum came to Nice before christmas to spend some quality time with me here (and with A ofcourse). We had a super good time <3 my mum stayed at our apartment here in Nice, and it worked out really well. Our apartment is very big so that is nice! Plus we have a big kitchen which I think is so important! So me and mum made great dinners together and baked things, like apple pie for example <3 we did a lot of great things, both in Nice, in Cannes, and in Monaco! and on the picture above you can see a view over the Massena square in Nice. We went with the ferris wheel and it was magical!! Loved it! <3Kortare hår, hehe <3 (Jag antar att ni kan se det på de första bilderna ovanför också). Jag vill att det ska växa ut bättre, så jag använder nu ricinolja och äter mycket vitaminer! Men jag gillar det kortare! Vad tycker ni?

///

Shorter hair, hehe <3 (I guess you can see that on the first pictures above also). I want it to grow out better, so I am now using ricin oil and eating a lot of vitamines! But I do like it shorter! What do you guys think? 
Croissanter <3

///


Croissants! <3...och njutit av mycket kaffe också, hehe <3 som ni vet har  jag jullov just nu (från universitetet) och det känns bra, skolan börjar om två veckor <3

///


I have enjoyed a lot of coffees as well, hehe <3 as you know I have winter break right now (from university) and it feels great, school start in about two more weeks

Comments

Popular Posts