BACK IN UNI

Lite inspiration till denna start av veckan <3

///

Some monday motivation and inspiration <3

Picture from weheartit <3


... och såhär kommer mina dagar att se ut från och med nu. Men jag är absolut inte ledsen, jag är så glad över att jag studerar igen. Och så tacksam över att få vara i en sån fin skola och universitet! Jag tackar nog min mamma nästan varje dag. För att hon är den som verkligen tror på mig. Och jag är så tacksam för det. Jag är så glad att ha min mamma i mitt liv som min bästa vän. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. <3///


...and this is how my days are going to look like from now. But I am absolutely not sad, I am so happy for the fact that I am studying again. I am really so happy, and so lucky to be in such a beautiful school and university! I think I thank my mum almost everyday. Because she is the one who really, really believes in me. And I am so thankful for that. I am so happy to have my mum in my life as my bestfriend. I don't know what I would do without her. <3

And here are some lovely photos from Casablanca in Morocco. I loved it there <3....

///

Och här är några härliga bilder från Casablanca i Marocko. Jag älskade det där <3...
Comments

Popular Posts