34 000 VIEWS!?


Ni är galna! 34 000 visningar och fortfarande tittar folk! Haha. Jag trodde aldrig att den här videon kunde få så många människor intresserade. Men vad jag vill komma fram till är att i år kommer jag börja göra mer Youtube-videos igen! Eftersom jag tycker att det är väldigt roligt. Men jag kommer faktiskt att radera några av mina videos från mitt konto. Så jag kan få en ny start!
Tack till er!!<3///


You guys are crazy! 34 000 views and still people are watching this video! Haha. I never thought that this video could get so many people interested. But, what I want to come to is that this year I will absolutely start making Youtube videos again! Because I think it is very fun. But I will actually soon delete some of the videos from my account. So I can get a fresh new start! Thank you!!


Comments

Popular Posts