BEAUTIFUL SUNSET & THOUGHTS


/ Skirt from H&M, Sneakers from Bershka, Bag from Michael Kors and top from Zara /


Love having fresh roses at home! But the sad thing is that I think it's too warm for the roses in this weather? so allready after like 2 days they are dead, haha :( so sad...

///
Älskar att ha färska rosor hemma! Men det tråkiga är att jag tror att det är för varmt för blommor i det här vädret? så redan efter 2 dagar är de döda, haha :( så ledsen ...


A beaauuuutiful sunset over Nice. God I love this city so much, even more and more the longer I live here.

So..off to a topic which I guess I should be speaking a lot more about - I have been feeling really tired lately, my eyes are tired and my head is hurting sometimes and I just want to rest. I think a lot of it has to do with the extremly hot weather, but I think I just really need to see my family at the moment (I am going to see my family in Sweden and Estonia now in August so that's good). My grandmother is really sick and I really don't know how I will feel when I meet her, because she can't talk normally anymore. And it hurts right now while I'm writing this. Because my grandmother has really been a big part of my life, an imprtant person. A person I really looked up to in too many ways, and talking to her in the phone makes me want to cry. I usually call her and I speak to her in a happy tone, but then after we hang up, I start to cry.

It is hard when somebody in your near family gets sick. And honestly, I don't what I do if she dissappears. Not now, she should have more years to live.
So all I can do is to hope for her to get better. But I guess this is what makes me low.
I have never lost anybody near in my grown up years. And only out dad when I was 12 years old.
And being so far away like I am. I hate it. I really really hate it. This is by far the most horrible part with living abroad and so far away from your family.
It's like, I can't do anything to help or be there. Do you know what I mean? I hate that feeling. I hate so very freaking much that you can't even understand.


///

En vaaacker solnedgång över Nice. Gud vad jag älskar den här staden så mycket, mer och mer ju längre jag bor här.

Så .. till ett ämne som jag antar att jag borde prata mer om - Jag har varit riktigt trött på sistone, mina ögon är trötta och jag vill bara vila. Jag tror att det har att göra med den extrema värmen, och jag tror att jag bara behöver se min familj just nu (jag ska se min familj snart, i Sverige och Estland nu i augusti så det är bra). Men min mormor är väldigt sjuk och jag vet verkligen inte hur jag kommer känna när jag träffar henne, för hon kan inte längre prata like bra som innan. Och det gör ont just nu när jag skriver detta. Eftersom min mormor verkligen varit en stor del av mitt liv, en viktig person. En person som jag verkligen s
åg upp till på på många sätt, och att prata med henne i telefonen gör att jag bara vill gråta. Jag brukar prata med henne med en glad ton, men sedan efter att vi lagt på, börjar jag gråta.
Det är svårt när någon i din närmaste familj blir sjuk. Och ärligt talat, vet jag inte vad jag gör om hon försvinner. Inte nu.
Inte nu borde hon ha mer år att leva.Så allt jag kan göra är att hoppas på att mormor blir bättre. Och jag antar att det här är det som gör mig låg.
Jag har aldrig förlorat någon nära i mina vuxna år. Och bara pappa när jag var 12 år gammal.

Och att vara så långt bort som jag är. Jag hatar det. Jag hatar verkligen det verkligen. Detta är överlägset den mest hemska delen med att bo utomlands och så långt ifrån din familj.

Det är som att jag inte kan göra något för att hjälpa eller vara där. Vet ni vad jag menar? Jag hatar den känslan. Jag hatar den så himla mycket att ni inte ens kan förstå.Comments

Popular Posts