SWEDEN AND ESTONIA SOON
Yey! Tickets are booked for Estonia so soon I am off to Tallinn! It will really be great, I am not sure which date I am going there since I am off to Sweden first (tickets for Sweden is booked tho). I am going to visit my family in Estonia and it will be great, but my grandmother has been sick for a long time so I don't know how I will feel to see her again..

My grandmother's house, it's amazing and I love it!!

///

Yey! Biljetterna är bokade till Sverige, och kommer även till Tallinn! Det kommer verkligen att bli bra, jag är inte säker på vilket datum jag åker dit eftersom jag först är Sveriges först (biljetter till Sverige är bokade). Jag ska besöka min familj i Estland, och min mormor har varit sjuk i lång tid så jag vet inte hur det kommer att kännas när jag ser henne igen ..


Mormors hus!!

Comments

Popular Posts