FAVORITE PHOTO EDITING APP'SUnfold is probably my number 1 favorite application to use when it comes to photo editing! I love aall the frames that comes in this app (you need to pay to get some extra frames) but it's free to dowload in appstore and you have some free frames.


///

Unfold är förmodligen min favoritapp nummer 1 när det gäller fotoredigering! Jag älskar alla ramarna som kommer i den här appen (du måste betala för att få lite extra ramar) men det är gratis att ladda ner i appstore och du har några gratis ramar.I use Aftelight to get the dusty kinda style of the photos! Which I know a lot of instagramers/bloggers use!


///

Jag använder Aftelight för att få den dammiga stilen på bilderna! Som jag vet många instagramers / bloggare använder!


Lightroom CC is an app I really love and adore. I use some presents for Lightroom and try to keep the photos bright!

///

Lightroom CC är en app jag verkligen älskar. Jag använder några presets till Lightroom och försöker hålla bilderna ljusa!


Also with Lightroom CC!


///
Också med Lightroom CC!
Comments

Popular Posts