MUM IS COMING!
/// Necklace from Na-kd.com ///


Guess what! My mama is coming to Nice today!! iiiih. How happy am I? I am so so happy. I was in Sweden at New Year's and christmas, but my mum has not been in Nice for a year I think? So it will be great!

We will stay at the new appartment and A is staying at the old appartment which we still have until the middle of june. So it will be great, we will eat good food, go to the beach, relax, go for shopping and more. She is landing at 8pm tonight soooo I can't wait!


///


Gissa vad! Min mamma kommer till Nice idag !! iiiih. Hur glad är jag? Jag är så glad. Jag var i Sverige nu under nyår och jul, men mamma har inte varit i Nice på ett år tror jag?

Vi kommer att bo i nya lägenheten och A i den gamla, som vi fortfarande har fram till mitten av juni. Så det blir bra, vi ska äta god mat, gå till stranden, koppla av, gå och shoppa och mer. Hon landar klockan 8 i kväll såååå jag kan knappt vänta!
Comments

Popular Posts