HAPPINESSIbland så måste man bara få berömma sig själv, och det vill jag nu göra. Jag är så jäkla stolt över det jag åstadkommit i mitt liv hittills. Jag är 22 år och redan flyttat utomlands och bott i Frankrike i snart 2 år, jag har lärt mig att tala franska, jag har jobberfarenheter jag är glad över att jag har, jag pluggar på universitet i MONACO! Vem kunde ana det, jag är fyrspråkig, jag gör det jag älskar, jag reser och har allt redan så himla bra och det gör mig så otroligt glad. Och att jag nu planerar mer spännande saker inför framtiden och det gör mig så glad! Jag är trots allt inte sämst, haha. Något jag måste säga till mig själv oftare!


///


Sometimes I just have to tell myself that I am good. And I want to really do that now. I'm so proud over all the things I have accomplished in my life so far. I am 22 years old, and allready moved abroa, lived in France for 2 years allready, learned french, I have work experiences, i study at the University in Monaco. And I could never imagine I would do that. And it makes me so happy. That I am the person I am. And now I am planning more exciting things for the future. I am not a bad person, sometimes I tell myself so many negative things so with this text I want to also say that it's great to tell yourself that you are great every now and then! xx, Mich


Comments

Popular Posts