FRIDAY AND WEEKEND/ Jeans from Zara, Jeans jacket from H&M and boyfriends white shirt ;) /Friday !! And I am so ready for the weekend. This week I have been working hard. And now I will log out from social media this weekend, and just try to relax. I think that It's really important to listen to your body and to relax but at the same time I'm bad at that, so it's deffiniately something I need to get better at doing.

///


Fredag !! Och jag är så redo för helg. I veckan har jag jobbat hårt. Och nu ska jag logga ut från sociala medier i helgen, och bara försöka slappna av. Jag tycker att det är väldigt viktigt att lyssna på kroppen och att slappna av men samtidigt är jag dålig på det. så det är definitivt något jag behöver bli bättre på att göra.

When it was mother's day


///


När det var mors dag, xxComments

Popular Posts