VILLA ROTSCHILD


Som jag berättade för er tidigare så var det ju en festival för rosor i Saint Jean Cap Ferra för en vecka sedan. Jag gick ju inte men tänkte dela lite bilder från förra året! Alltså åh, så ledsen att jag inte gick dit i år men men..jag ska nog gå dit nästa år! Så vackert där. Jag älskar älskar älskar ju blommor som många kanske förstår, och när jag hade gått ut gymnasiet så ville jag börja plugga till florist, hehe, sen ändrades ju mina planer helt och nu pluggar jag ju företagande. ;P

///

As you know, I told you that there was a rose-festival in Saint-Jean-Cap-Ferrat one week ago, and sadly I didn't go - but here is some photos from last year!! I will absolutely bring my mother with me next year because it's really amazing. As you might know, I really love flowers. And I was actually thinking of working with flower arrangements after High School but instead I'm studying business haha ;P
Comments

Popular Posts