TUESDAY
Hi cuties!! I know I haven't posted for a while so I thought that its about time, haha. How are you all? I'm doing great. University is over for this semester and it was a hard exam-period the last week but now we can finally relax and I haven't really been feeling like blogging to much. My body needed rest! But now I'm back!! Have had some great couple of days off.

///


Hej sötisar!! Jag vet att jag inte har bloggat ett tag nu, så jag tyckte att det var dags, haha. Hur är det med er alla? Jag har det kanon. Universitetet är över för den här terminen och det var en tuff examensperiod förra veckan, men nu kan vi äntligen slutat och kan slappna av och jag har egentligen inte tänkt mycket bloggen. Min kropp behövde vila! Men nu är jag tillbaka !! Har haft ett par bra par dagar med ledighet.

Some lovely days at the beach in Ville-France


///


Några fina dagar på stranden i Ville-France

xx, Mich

Comments

Popular Posts