FIVE THINGS
- Jag äälskar ordning och reda! Måste alltid bädda sängen så fort jag vaknar, diska så fort det blir disk till exempel. Det kanske är common sense men jag haatar verkligen när det är stökigt. Usch.


- Jag är en person som är ganska långsiktig, eller hur säger man..alltså vissa kan ju vara kortsiktiga och glömma saker lätt. Men jag är absolut tvärt om. Jag kommer alltid komma ihåg vad du gjorde den 10 maj 2006 klockan 11.00, om det var något som sårade mig alltså. Haha skämt åsido men jag glömmer inte saker lätt.


- Det bästa beslutet jag någonsin gjort var att sluta dricka alkohol, har man slutat så komemr man bara känna hur ovärt det verkligen var! Dock ångrar jag inte att jag HAR druckit alkohol, det har lett till att jag har roliga minnen att se tillbaka på ändå.


- Jag har så svårt att sluta dricka kaffe...alltså har typ cravings för det lite då och då.


- Det jobbigaste med att bo utomlands är att vara ifrån mamma. Saknar henne något så otroligt!
///- I looove when the appartement is clean! I always have to make my bed as soon as I wake up, or wash the dishes directly.


- I will always remmeber the things that people did that hurted me once, I have a hard time forgetting things like that.


-The best decision I ever made was to stop drinking alcohol. I don't regret the fact that I was drinking alcohol before, because I have funny memories to look back on.


- I'm having a hard time to quit coffee..crave it all the time.


- The hardest thing to live abroad is the fact that I miss my mum so much.Comments

Popular Posts