THANKFOUL FORJag njuter av livet i ett annat land så mycket. Jag älskar Sverige så mycket, och Estland likaså. Och det kommer alltid alltid att vara mitt hem. Men det är något speciellt med Frankrike, och Nice. Jag menar - Paris också!! Men jag har aldrig velat bo I Paris riktigt. Jag älskar palmträd så mycket mer, det soliga vädret och stränderna i Nice. Jag uppskattar det mycket. Och A brukar alltid säga till mig, att det är helt fantastiskt att bara ta en kopp kaffe en måndag vid Promenade Des Anglais, blicka ut över stranden, se palmträden och alla flygplan flyga förbi. Och det kan jag fullständigt hålla med om!! Det är något så fantastiskt med det! Och jag älskar det!

Detta får mig verkligen att uppskatta livet en hel del mycket mer än förut. Det är fantastiskt att bo på ett sånt här ställe, det försändrar verkligen mitt humör extremt mycket. Så idag är jag extra tacksam för det!

Vad är du tacksam över idag?///


I enjoy life abroad so much. I love Sweden so much, and Estonia as well. And it will always always always, be my home. But it's something special with France, and Nice. I mean - Paris as well!! But I never wanted to live in Paris, I love the palmtrees too much, the sunny weather and the beaches in Nice more. I appreciate that a lot. A often tells me that, it's so amazing to simply, have a coffee on a monday at the promenade des anglais and to see the sunset, and the palmtrees. And I get totally agree, it's something special with that. It's something so amazing with it. And I love it!

I think that this is the one thing that makes me appreciate life so much more than I have ever done before. It's great to live in a sunny place, because it really changes the mood completely. So today I am extra thankfoul for this.

What are you thankfoul for?


Comments

Popular Posts