SERIES?/// Shirt - Tally Weijl, Pants and hat - Zara ///


Jag behöver tips på serier!! Hjälp! Haha! Jag och A har Netflix nu och skulle så himla gärna vilja ha tips på serier. Eller det är nog mer jag, eftersom killen redan vet vad för serier han gärna vill kolla på. Och vi kollade på serien El Chapo, typ om en man som var typ världens bästa drug dealer. Har ni sett den? Den var bra, men inte riktigt min smak. A fick hålla för min ögon flera gånger för jag blev rädd, haha. Så tipsa gärna om en serie som passar både för en kille och en tjej!

///


I need some help! Haha! Me and A have Netflix now and we would like to have advices on great series to watch. Something for suitable for girls and boys! Since I am going to watch it with A. And we allready watched a serie, but it was more A's serie. He had to hold his hands over my eyes multiply times just because I got so scared all the time. Haha..so I would be soooo happy if you gave some advices..!! <3


Comments

Popular Posts