MONDAY
Det börjar gå mot sitt slut för denna termin på Universitetet! Gud vad snabbt tiden gått! Verkligen! Idag har vi kort dag men börjar tidigt, och sen så ska jag till läkaren på eftermiddagen i Nice. Inget speciellt som hänt, jag ska bara få ett recept utskrivet hos en svensk läkare faktiskt. Vilket känns UNDERBART om ni frågar mig. Jag har varit hos denna läkare förut och hon är duktig och så trevlig, och så är det så kul att prata på svenska! Faktiskt! Annars så blir jag väl inte såå faschinerad av att se så mycket svenskar här, nu är jag så van vid att många svenskar bor här, hihi men det är alltid kul!

///

It's starting to get to an end at the University for this semester, and the time has gone so so fast! Really! Today we have a very short day but we start very early, and then I am going to the doctor in the afternoon. It's nothing too serious or bad! The doctor is swedish and that feels wonderful! I have been to her before and it is so nice to speak in swedish with her! Have a great day! <3
Loooove palmtrees

Give me this acai bowl <3


Comments

Popular Posts