HELLO FRIDAY
Denna vecka har absolut varit en av de kortaste någonsin! Då vi var lediga i måndags, och även lediga i onsdags. Dock har jag en ganska lång dag i skolan idag, så det ska bli skönt ändå att få ta helg! Jag älskar mest att få vara hemma och sitta och plugga, vila ut och planera min tid lite mer på ett eget sätt.

Har förövrigt haft en fin födelsedag och en ganska ok vecka. Min mormor som bor i Estland vilar på sjukhus sen i tisdags så jag har känt mig låg på grund av det, och ledsen då jag vet att min mamma är ledsen över det också. Men hon får åka hem på lördag, så det känns bra att mormor ändå mår ok.

///


This week has absolutely been one ofthe shortest! We didn't have class on monday and not this wednesday either. But today I have a long day, so it will be very lovely to have the weekend of. I love to plan my weekends, to rest and to do the things in my time.

I have anyhow had a great birthday and a kinda ok week. My grandmother went in to the hospital the 3rd of april, and she is now resting at the hospital. So I have felt sad and low because of this, and because my mother is sad. My grandmother will go home on saturday so that feels good, she is getting better.Från mamma <3

///

From my mum<3
22!Comments

Popular Posts