FRIDAY FEELS
/// Pants and hat from Zara, and jacket from H&M. The flowers was for Mabel, I got them for her since we met up in Cannes the last weekend we had! ///

-Varför jag älskar fredagar? SVAR HELG! Haha, nej så illa är det faktiskt verkligen INTE att inte få vara ledig. Samtidigt så brukar jag ändå ha fullt upp ändå när jag är ledig. Plus så ogillar jag SKARPT att vakna sent, då menar jag runt 11 eller 12 där nånstans. Vaknar jag runt 9 eller 10 mår jag bra! Och då måste jag sätta igång och göra en massa saker. Vad gör ni idag? Jag kommer att ha skola fram till klockan 17, och sedan åker jag hemåt och beger mig mot gymmet! Jag gymmade även igårkväll och det kändes såå härligt.


///

Why I love fridays? Because it's the weekend! Haha no but it's not that bad that I am just longing for the weekend. I actually anyways have a lot of things to do in the weekends so I'm not really "free". And I also don't like to sleep too long during the weekend, I wan't to wake up arround 9 or 10 and then I do a lot of things. What are you doing today? I will be at the University until 17 o'clock and then go home and get my gym clothes so I can go to the gym! I went to the gym yesterday aswell and it felt sooo good. So I will continue with that!


Laduree i Cannes, KÄRLEK <3


///


Laduree in Cannes, LOVE <3


Comments

Popular Posts