EASTER MONDAY
"Easter Monday" idag och vi är lediga från Universitetet idag! Så idag står det plugg på schemat, samt vila. Har ju precis varit sjuk och haft feber. Så nu måste jag vila vila vila. Viktigt att lyssna på kroppen! Något jag inte direkt gör så mycket...om jag ska vara ärlig, heh. Äter dåligt och sånt.

Hur som haver, imorgon är det min födelsedag - fyller 22 år! Har inte riktigt så mycket planer, utan jag kommer ha lång dag på Universitetet och plugga. Sen kanske det blir middag på kvällen men vi får se helt enkelt! När jag åker hem till Sverige snart så firar vi våra födelsedagar där och då, mammas födelsedag var ju även i söndags. Så då firar vi födelsedagarna ihop sen!

Hoppas att ni får en suuuperfin dag! Blev ju typ sugen på att gymma nu, men kanske inte alls så bra med tanke på att jag varit sjuk. Haha. Jaja vi får se hur uttråkad jag är ikväll! Då kanske jag gymmar.

///

Easter monday and we are free from the University today! So today I will study from home, and rest. As you know, I have just been sick with fever. So now I have to rest, rest and rest. It's important to listen to your body! Which I am not doing really good..to be honest, heh. I eat bad and so on.

Anyhow, tomorrow it's my 22nd birthday! I haven't made any huge plans, because I have a long day at the University. And then in the evening I might go for a dinner or so, but we'll see. When I will go to Sweden we will celebrate our birthdays, my mum's birthday was this sunday so we can celebrate together then!

I wish you a super great day to you all! I want to almost go to the gym now..haha, but it's not good due to the fact that I was sick earlier. Let's see how bored I will be later on tonight shall we! Then I migh go to the gym! <3Comments

Popular Posts