Michelle-Mariolina, 22 years old, Swedish/Estonian girl living in Nice, France since 2016.

Post Top Ad

22
Grattis på födelsedagen från mig - till mig, haha. Så nu är jag 22 år!

Det känns väl inte direkt så konstigt. Det känns bra, ett år äldre och ett år mer vis. Jag menar, jag har lärt mig mycket på senaste. Och jag älskar det, även om det känns läskigt ibland att vara vuxen och så. Haha. PUSS.

///Happy birthday from me to - me! Haha! So now I am 22 years old!

I mean, to be honest it doesn't feel anything different. It feels great, one year older and more wiser. I mean, I am absolutely more wiser. I have learned really a lot lately. And I love it, even if it feels scary sometimes to be all grown up and so on. Haha, LOVE.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Post Top Ad

My Instagram