THINGS THAT STILL HURTDet finns saker som fortfarande gör ont i mig. Saker som jag inte vet hur jag ska kunna hantera längre.

Det har gått många år sedan vår pappa gick bort, men det känns fortfarande oerhört jobbigt. När födelsedagar kommer, när julen är här, eller farsdag. Det känns lite jobbigt. Inte så att jag gråter alldeles oerhört mycket. Ibland händer det. Men ibland känner jag mest tomhet. Ibland kan jag känna glädje over de fina minnena jag har från min barndom, men just nu känner jag mig så ledsen. Kanske för att jag befinner mig så många mil bort från Sverige och min familj just nu, kanske är det bara det som får mig att vara lite nere.

Och så har jag varit sjuk också, vilket fått mig att tappa motivationen och jag vill mest sova. Gud vad jag bara vill att min feber ska lägga sig nu! Jag brukar ju alltid vara glad, stark och pratsam. Men just nu orkar jag bara inte..jag pratar inte heller om detta så ofta, vilket jag är glad över att jag gör nu. Det är skönt att prata ut.
///

There is still things that hurts inside of me. Things that I don't even know how to handle anymore.

It has gone many years since our dad past away, but it still hurts a lot and it is very hard. Especially when there is birthdays, when christmas comes, or fathers day. It feels hard. Not so that I cry a lot. Sometimes it happens that I cry. But sometimes I just feel emptyness. Sometimes I can feel happiness for the beautoful memories I have from my childhood, but tight now I just feel sad. Maybe because I am many miles away from mu family in Sweden at the moment, maybe it's just that making me feel sad.

And I have had a fever, which has made my motivation in to 0. And I just mostly want to sleep, ah I just want this fever to go away! I always tend to be motivated, happy and talkative. But not right now...I don't talk about this so often, which I am happy that I am doing at the moment. It's nice to talk about this.

Comments

Popular Posts