28TH OF MARCHHade en härlig helg och nu tillbaks på universitetet! Alltså herre, måste bara säga att vad konstigt det känns att skriva på svenska !! Hahah. Även fast jag nu pratar svenska med mamma och company och så så är jag ändå mer van vid engelskan och franskan. Alltså det är ju inte överdrivet jobbigt, men lite ..! Huur som helst, helgen var härlig! På fredagen universitetsfest på Bagatelle i Monaco, och jag som sagt dricker ju inte alkohol men det var kul ändå! Nu tillbaks på Uni. Och idag måste jag säga att jag känt mig lite hängig, sjuk och lite trött. Fast jag blir iofs aldrig sjuk nästan..peppar peppar. Hehe, imorgon leedig och jag ska träffa Mabel I cannes tjoho! Puss

///


I had a great weekend and now back to Uni. So by the way, I will start to write in swedish on my blog. We will see how it will go. hehe..feels a little bit..strange? I talk so much english and french, but I mean it's not THAT strange, it's ok! ;) today I have felt sick, tired and low, I took Fervex and I hope I won't be sick..I almost NEVER get sick. Just hope I won't get sick now tho. Tomorrow I am freeee so I am going to Cannes to meet Mabel. BISOUS.

Comments

Popular Posts