EIGHT YEARS/ Me, dad and my mum on these photos /

Eight years ago.

it has gone eight years since my dad past away.

I don't know what to write. I just want you to know, that every day has been a fight to look for happines and to feel good is some way. Today I'm strong, and I know that my family is good and strong too. But it has been really hard. I think I didn't really understand what was happening at first, I was 13 when dad past away. I was just questioning a lot of things. I asked myself and I asked life why. I didn't understand, and I had so many questions. Questions that I might not evenhave gotten my answeres to today. But I know that as long as we have each other and are strong everything will be okay.

I miss you dad.


///Åtta år sedan.

så länge sedan var det sedan pappa somnade in. 


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag vill bara att ni ska veta, att varje dag sedan idag för åtta år sedan har varit en kamp för att söka sig till lycka och sätt som får en att må bra. Idag är jag stark, och jag vet att min familj mår bra och är starka. Men det har varit otroligt svårt. Jag förstod nog inte först och främst allt som skedde, och varför och..jag ställde så mycket frågor till livet, eller till gud för jag förstod inte varför vi skulle förlora våras allas älskade Lasse. Jag förstod bara inte, det var så mycket frågor. Frågor som jag än idag kanske inte riktigt fått mina svar på. Men jag vet att så länge vi har varandra och kämpar vidare, strävar mot lycka. Så vet jag att allt blir bra.

Saknar dig pappa.
Comments

Popular Posts