BREAKY// A better breakfast //Okey, so before I always wrote in english and swedish on the blog and don't worry..I will continuing doing that! It's just that, before I made the english text much lighter and it was hard for you guys to read it so now I am going to do it like this! I wil write in english and swedish with the same type of color. Haha, this is nothing you care about maybe...;P anyways!! A better breakfast right? I had a smoothies and a...I don't even know what it's called. But it's like apples in it, so good! And go green is the best best best place to have a fresh smoothie at! Yum!


///

Okej så förut har jag alltid skrivit på engelska och på svenska på bloggen, och jag kommer fortsätta med det! Dock har jag alltid gjort den engelska texten ljusare, vilket typ varit svårt att läsa. Så nu skriver jag både på engelska och svenska i samma färg! (okej detta är typ inget ni bryr er om kanske) haha. Allt kommer typ vara sig likt! Nej men huur som helst, hur najs var inte denna frukost? Som jag sagt tidigare, ja alltså i Frankrike så tror jag nog att de flesta äter ganska "sockriga" (finns ens ett sånt ord?) frukostar. Mycket nutella, croissanter och sånt. Gott ju! Hehe. Jag åt två äppel-jag-vet-inte-vad det hetrer ens, men det är typ äppelmos liknande i brödet! Supergott! Och smoothie! Yum!Comments

Popular Posts