BEAUTIFUL SEA SIDE


1 year and 3 months.


That is how long I have lived here in France. It's crazy!! Time really flies when you have fun. And ofcourse I have haf a lot of fun, but also a lot of hard times. But I went through it!! And I am so happy for that! It's kinda easy to say "ohh I am going to move abroad!" But it's much more easier to say than to do, especially also when you go somewhere with a compleeetely new language. Anyhow, I'm so gratefoul today and happy for how good everything has gone! 

///

1 år och 3 månader.

Så länge har jag nu bott här i Frankrike. Det är ju galet!! Alltså tiden har verkligen gått så snabbt. Nog för att det har varit så himla roligt att uppleva så mycket nytt. Det har ju också varit väldigt jobbiga dagar jag tagit mig igenom här också, för visst har det inte alltid varit lätt. Det är nog ganska lätt att tänka lite "åhh nu ska jag flytta utomlands!", det är lättare sagt än gjort! Speciellt när man flyttar till ett land med ett heeelt nytt språk. Men jag är så sjukt tacksam över att allt har gått så otroligt bra (det är ju mig själv jag ska tacka ;P). Ahh det känns bara bra!Comments

Popular Posts