4TH OF OCTOBER
// Love this cute hat from Mango! //Fourth of october and it's the cinnamon bun day today in Sweden. I actually tried to explain it for some people today but they was like.."you have a day for that?? Why?!" Haha! Maybe we swedish people are a little bit funny..I went anyways to Starbucks and bought one! It was with chocolate thoe, and A got to eat it cause I don't eat things with milk in! Hehe. By the way! I got a package from cocobetty, that I am making a collaboration with at the moment. I will show you guys tomorrow! And what do you think about my hat on the picture above? I love it !! So cute!!


///


Fjärde oktober och det innebär även kanelbullens dag idag! Jag gick iväg och köpte mig en kanelbulle på eftermiddagen när jag hade ledig tid. Dock så upptäckte jag sen att det var en chokladbulle istället..haha! Men den verkade god, A fick äta upp den då det var mjölk i.....hehe. Och så pratade jag med mamma en stund! Hon hade också köpt kanelbulle! Åt ni någon? Fick hem ett bud från Cocobetty, som jag samarbetar just nu med. Ska visa er imorgon! Vad tycker ni om mössan på bilden ovan föresten? Älskar den!! Så söt.Check out my mum's instagram @helimering, she makes fantastic photos (!!!)


///


Kolla in min mammas instagram, @helimering, hon tar sååå fina bilder! Och samtidigt så ÄLSKAR hon det!


Comments

Popular Posts