TUESDAY 5TH OF SEPTEMBER
//Love this bag & this outfit! T-shirt from Tally Wejl and skirt from h&m! //


Hej på er!! Tisdag idag. Och jag vaknade runt 9-tiden imorse, hämtade ut paket från cheerz.com som jag har ett samarbete med. Ska visa er senare vad jag fick hem från dom! Gick och handlade frukost lite snabbt, köpte något slags soja yoghurt i drick-form som var aaasgod. Smakade lite som actimel ni vet. Så det är ju perfekt! Jag dricker ju inte mjölk. Föresten så vloggade jag dagen igår och tänkte att jag ska vlogga idag med, men det känns som vloggen kommer bli föööör lång. Haha....vi får se om jag delar upp den i två oliak videos eller om jag bara filmar halva dagen idag. Har typ på tok för mycket annat att göra/tänka på idag egentligen..usch. Mår dåligt och illa av all jävla stress. Alltså det är konstant stress i min mage vilket verkligen inte är bra. Får se till att vila ordentligt ikväll sen. Love you babes

///

Hi guys! Tuesday today and I woke up really early, or ok, not THAT early haha. I woke up at 9-ish, went to the post office to get a package from cheerz.com that I am having a collaboation with. I went and I bought some breakfast. I bought a really good soya drink in yoghurt forme! A little bit like actimel. So good. I don't drink milk as you might know. Anyways, yesterday I was vloging and I am doing it today too. But I have a feeling that the video is going to be too long, so maybe I will just film half of today because I have tooo much other things to do! 
Comments

Popular Posts