THOUGHTFOUL


Gudars vad jag har varit TRÖTT de senaste dagarna. Trött, grinig, ledsen och lätt irriterad. Alltså ingen aning om varför heller...det händer typ ofta, att jag är sur för ingenting typ. Hate it. Det påverkar ju andras humör också om jag själv är grinig, vilket såklart är sjukt drygt. Nej men, jag tänker på tok för mycket. Det är ju "sån" jag är. Jag grubblar, ältar och tänker på tok för mycket om massa onödiga saker bara. Som bara snor liksom energi från kroppen. För det är lite så jag har känt de senaste dagarna. Noll energi. Känner typ att jag behöver någon typ av förändring. Färga håret brunt eller ombre! Ja men liksom lite höstigt, och börja höstpeppa. Det kanske är det det handlar om..alltså, att hösten är här och jag är typ "depp". Är ni det?

///

I'm so tired. And I have been so tired the past days. Tired, sad and irritaded. And I don't even know why...it happens often, that I just feel sad and low for no special reason. I hate it. It makes others mood bad to, and that sucks ofcourse. No but, I just think a lot. You know, I'm just "that" kinda person. I think a lot. And I think a lot about things that is not even important, and happen like a long time ago. And it just makes me have zero energy. I guess I just need some kind of change, like maybe color my hair. brown or ombre! So it feels a little bit more like autumn. Maybe I feel sad and low because of the weather change and because of autumn you know?

Comments

Popular Posts