SUNDAY


Söndag, vilket för mig betyder jobb! Ja, även fast det är söndag haha. Men jag sov ut idag! Vaknade klockan 12 av att våra grannar var väldigt gosiga och valde att skrika högt medan de hade..ja ni fattar. Haha trevligt! Sånt här händer ganska ofta, då lägenheten bredvid uthyres för turister. Så jag sov i alla fall ut, och så la jag mig inte såå sent igår ändå. Var så trött igår kväll för jag vaknade så tidigt, och så gick jag på bio igår föresten. Vi såg atomic blonde, och den var bra ! Skulle nog dock inte rekommenera den, såå seväd var den inte. ;P vad gör ni idag? Strax ska jag kila hemåt och äta lite kvällsmat! 

///

Sunday, which means work for me! Yes, even if it's sunday haha. But I slept long today! I woke up arround 12 and our neighbours was very happy and screamed loudly while they was..yeah you get it. Haha! This seems to happen very often because the appartement next is for tourists, so it's new people there all the time. Anyways, last night I went to the cinema and watched the movie atomic blonde. It was good ! but I would actually recommend it..hehe. It was not thaaat good. Soon I will head home and eat something! What are you guys up for today?

Comments

Popular Posts