SUNDAY EVENING


Hej på er finisar! Har ni haft en bra dag? Min dag var bra. Eller ja, förövrigt hade jag en bra helg. Det är dock mycket tankar som snurrar i huvudet på mig just nu, plus att det har varit regnigt väder här i Nice. Och då kan jag inte komma undan med mina tankar riktigt. Tankarna börjar liksom snurra, jag får skrivsug och blir lite depp på något romantiskt typ av sätt. Haha. Låter ju kanske helt stört ju. Nej men, jag tänker mycket. Idag ställer jag mig också frågan - Vad mår JAG bra av? Det är dags att börja tänka på sig själv lite extra tror jag.

///

Hello cuties! Have you had a good day? My day was good. Or yes, by the way, I had a good weekend. However, many thoughts that spin in my mind right now, plus there have been rainy weather here in Nice. And then I can not get away with my thoughts really. The thoughts begin to spin, In a romantic kind of way. Haha. Sounds maybe strange. No but I think a lot. Today I also ask the question - What makes me feel good? It's time to start thinking about myself a bit more I think.
Comments

Popular Posts