STRESSED WEDNESDAYHej på er! Hoppas att ni haft en superfin dag! Min dag har varit bra. Eller ja, gått lite upp och ned. Har varit så stressad nu på sistone och inte riktigt mått så jättebra om jag ska vara ärlig. Plus att min mage liksom inte klarar av det, magen känns orolig och jag äter typ inte så bra så därför får jag också massor med finnar (stress) Det går liksom lite upp och ner. Men mer om det imorgon kanske! Nu ska jag strax sova! Först ska jag tvätta av sminket, och sen hoppa in i sängen för att läsa en bok på franska! Puss! 

///

Hi guys! I hope you all had a supergood weekend! My day was good. Or..I mean, it went a little bit up and down ctuallt. I have been so very stressed lately and not been feeling to good actually to be honest. Plus, my stomach gets worried when I am stressed. It goes up and down. And I also get so much pimples when I'm stressed. But more about it tomorrow! Now I will soon sleep. First wash off my makeup, and then jump to the bed to read a book in french! Kiss!Comments

Popular Posts