READY FOR MONDAYSuunday, and I post a picture from like a few months ago, hehe. Sorriii. Even if I do take a looot of photos, I feel like I need to take some new more ones. Anyways. Today I haven't done to much, I wanted to just take it easy. I slept long, and then me and A went out for a walk in the city and at the beach, and I was looking for shoes. Because I reeeally want to buy some shoes, but don't know which ones!! Now I will just watch a movie and sleep! How was your weekend?
///Söndaaaag, och så slänger jag in en bild från typ en månad sen, hehe sorriii. Trots att jag fotar myyycket, så känner jag nog att jag får ta mig i kragen och fota lite nytt. Huur som helst. Idag har jag inte gjort mycket, jag har bara tagit det lugnt, sov ut länge och sedan gick jag och A på en promenix i stan och vid stranden! Så mycket som händer i staden hela tiden, älskar det! Kollade runt efter skor, och jag hittade ett par jättefina inne på Zara, men får se vad jag köper för slags skor! Nu tänkte jag kika på film och äta något lite gott och sen sova, upp tidigt imorgon! Har ni haft en bra helg? 
Comments

Popular Posts