MY SATURDAY// Knitted from Mango, and skirt from H&M. Iphone case from Ideal Of Sweden. //


Hi guys!! How are you? I am good. Today I slept a loooong time. I woke up arround 12, but slept another hour! Ate breakfast, took a long walk and looked at some flower expedition. Super cool! Then I came home, shopped a little and worked on my blog, and snwered some emails <3. I have felt sick today actually. I have had a really bad headeche today, so now I will eat a littl and take a pill (haha in ibiza) and go to sleep early. What are you going to be up to this weekend? <3

///


Hej på eeer! Hoppas att ni haft en härlig lördag! Idag sov jag ut läääänge, jag vaknade runt 12 men sen sov jag vidare en timma till! Åt frukost och gick ut på en lång lång promenad, kollade en utställning med blommor och ja lite så! Sen kom jag hem, handlade lite, och sen har jag jobbat på. Jag har känt mig lite krasslig idag. Haha, krasslig..använder nån ens det ordet? Jag gör ;P haft huvudvärk och så, så nu ska jag äta lite och sen ta en huvudvärktablett :( och gå till sängs tidigt! Vill må tipp topp på måndag! Så antar att denna helg handlar om att vila :* vad gör ni denna helg?Comments

Popular Posts