MONDAY!Hoppas att alla ni haft en superbra dag! Min dag har varit jättebra! Dock har väl vädret varit rätt så trist, regnigt och mulet och grått. Fast jag kan tycka att det är härligt ändå! Älskar när det regnar. Man får liksom någon form av lust att få saker gjorda, haha. Får ni också det? Har varit och studerat franska i skolan idag och även fått en arbetsintervju imorgon. Det var någon som frågade om jag bara jobbar med bloggen. Nej, jag jobbar med bloggen ja och jag tjänar pengar på bloggen och samarbeten jag gör. Plus inom e-business! Men jag har länge länge länge sett mig jobba inom hotell och turism branchen, vilket jag gör och nu har jag en spännande intervju här i Nice! Så ska bli superkul! I våras och somras arbetade jag med en mäklarfirma här, vilket var superkul men superstressigt. Dock tål jag stress inom jobbet bra så det är ok! Jag kommer även studera hotel management och jobba mig uppåt inom hotel branchen! Detta ska bli superkul!! Och jag är så excited då jag pratar så mycket bättre franska nu! Yey!

///

I hope everybody had a good day! Here it was rainy and grey weather today but I think that's kida cosy. Or what do you think? I get things done much more easily when it's raining! Are you like that to? I was in french school today and also got a work interview for tomorrow. I am trying to get my foot in to hotel and tourism. I will be also studying hotel management, i hope!! Super exiting! I am sooo tired now, so I will go to bed, wish you all a good night! 

Comments

Popular Posts