MONDAY AND EXCITED!Hiiii guys! I just wanted to say hello and wish you a good day, and a good week! Today I have a lot of things to do! Now in the morning I am going to asnwere some mails, for some collabs and so on, and then go ans post a package at the post office, and after go to Ville Neuve Loubet, because I thiiiink I will buy two pairs of vintage jeans there..we will see! And after I will eat Kfc, and my mum will eat Kfc in Sweden in Västerås. Haha, that is how we do it, when you live far from each other. <3 at four I am going to school and at seven I finnish and after me and A will go and buy some food at the big supermarket! YEY! It was soooo long time ago I did that, haha, I'm bad ;P I just buy food for a week or so, and now I think I will buy for a whole month! Soooo..now I have to start my day! Have a good one <3

///


Hajjj på er!! Ville kika in och önska er en fin måndag. Idag har jag mycket som ska göras! Nu på morgonen har jag ett par mejl jag ska svara på, sen iväg och posta paket och så ska jag åka till Ville neuve Loubet för jag trooor att jag ska köpa ett par superfina vintage jeans där, aja! Mer om det sen, haha. Ska efter det äta lunch på Kfc och mamma ska äta Kfc i Västerås, så ska vi ringa varandra och ha som en liten lunch-dejt hihi ;) så får man göra när man bor långt ifrån varandra! <3 klockan fyra ska jag vara i skolan, och så slutar jag sju, och då ska jag och A iväg och STORHANDLA! Yey. Alltså ni förstår inte..var typ så sjuuukt länge sen nu som jag verkligen storhandlade. Ni vet, jag brukar bara svänga förbi mataffären och köpa nåt och äta snabbt om jag är hungrig eller typ köpa mat för en vecka osv osv. INTE BRA! Så nu ska jag verkligen fylla kylen och frysen med mat för..en månad? Måste även köpa matlådor och sånt. Haha sånt har jag inte. x) såååå...nu måste jag påbörja min dag och så hörs vi sen!!


...a video from a time when we went for food shopping! Do you want another video like this? ;P

//

En video från när vi storhandlade mat! vill ni ha en till video som är liknande?
Comments

Popular Posts