HOW I HAVE CHANGEDTänkte ta tillfället i akt och bara skriva av mig lite. Alltså det är bara så sjukt ofta som jag enbart kanske delar bilder osv, men inte riktigt berättar "behind the scenes stuff". Så nu tänkte jag skriva lite om hur tiden gått här, och hur jag har förändrats som person av att leva här.

Jag kan verkligen säga att jag har förändrats sjukt mycket, inte bara kanske utseendemässigt (såklart man förändras utseendemässigt på nåt sätt eftersom man blir äldre med mera). Jag har mest förändrats mycket invändigt! Alltså främst av allt så är jag mer stabil som människa. Att ha flyttat utomlands har fått mig att liksom tänka mer självständigt, klara saker själv, bli mer försiktigare men och blivit mer vågad och sånt. Jag har stött på mycket falska människor här i Nice tro det eller ej. Hahah. Mycket bitches, alltså sorry för att säga så men många människor här är heeelt sjuka. Sen har jag träffat så mycket godhjärtade människor. Alltså allt här är ju helt annorlunda mot Sverige-livet liksom. Västerås-livet kanske man ska säga. ;P nej men jag har klarat av mycket här redan, efter 1 år. Hänt så sjukt mycket. Och jag är glad att liksom klara av allt. Och Nice känns ju verkligen som hemma. Alltså jag kollar mig omkring, och det känns liksom verkligen hemma. Haha, jag tänker inte att jag är nån annan stans. Allt går bra liksom. sen saknar jag ju vänner och familj. Hur som helst, så känner jag mig som en stabilare människa. Gladare, lyckligare och lugnare. Sen kan det ju vara saker som stressar mig naturligvis, men jag skulle nog kunna säga att jag är mer lugn och stabil efter 1 år här.

///

I was thinking that I should just write a little bit. I share a lot of pictures on my blog, but I never really talk about the "behind the scenes" stuff. So now I wanted to write a little bit about how I have changed with living here. So, by living here I have changed a lot. I mean a lot how I look, and also a lot how I am as a person on the inside. I feel more stable as a peson. After I moved here I started to think more alone, handle things on my own (some things), I'm more carefoul but more ..fearless! kinda. I have met a lot of fake people here in Nice. And also a lot of kind people. I mean, the life here in Nice is very different from my life in Sweden and from Västerås where I am from. But actually anyways I really allready feel so much like home here and nothing feels too weird livign here, so that feels good. But then I miss family and friends ofcourse. Anyhow, to the subject yes I mean, I do feel more like stable person, happier, calmer and so on.


Comments

Popular Posts