FIVE THINGS ABOUT MEE1. Jag dricker/äter nästan verkligen aldrig aldrig aldrig någonting med mjölk i. Är allergisk, plus så är det bara så sjuuuukt dåligt för hyn med mera..

2. Saknar hem typ as ofta och tycker att det är jobbigt att bo i ett annat land rätt så ofta. Men det är något man nog vänjer sig vid, samtidigt ska man ju inte tvinga sig själv till att bo någonstans om man verkligen inte trivs! Alltså så är inte fallet, men saknar hem typ jämt haha

3. Sist jag gick ut och verkligen festade och drack var typ i februari?? Festar typ aldrig längre, varför jag slutade var för att det höll inte för mig. Jag är nog liite extrem när jag festar. För då går jag all in och det funkade inte i slutändan. Förra året festade jag verkligen varje dag i 3 månader...blev till slut inte ens bakis längre, illa..!!

4. Det värsta jag vet är höga höjder, läskiga karuseller som typ snurrar runt och upp och ner och hit och diit, sen är jag också rädd för döden och att förlora någon nära.

5. Det bästa jag vet är en goood frukost, vinkväll med vänner, en springtur tidigt på morgonen, och croissanter

///

.
1. I drink/eat almost neever something with milk anymore. I am allergic and also, it's just soo bad for the skin!

2. I miss home almost all the time, and I think it's really hard to live abroad. But I guess I will get used to it. At the same time, it's not good to force yourself to live somewhere you don't want to live at I know, that's not the case..i just miss home hehe

3. The last time I went out partying and really like drinking was in february?? I never party anymore, why? it's because I just couldn't anymore, When I party I go all in, last year i partied like 3 months every day..really bad!

4. The scariest I know is like hights, death and to loose somebody very close to me.

5. The best thing I know is a good breakfast, hanging out with friends, a run early in the morning, and croissants!

Comments

Popular Posts