"FIRST" DAY IN SCHOOL


Hej på er! Är Allt bra med er? Med mig är det bra. Idag var faktiskt första dagen av mina franska studier igen! I våras studerade jag ju franska med Faculté de lettres i Nice. Och det ska jag alltså fortsätta med nu! Det känns skönt att jag ändå har en plan nu. Jag vill få min franska helt perfekt så att jag kan jobba inom mitt drömjobb här sedan! Och det känns redan bra med min franska, jag pratar franska flytande men med små fel såklart. Och läraren tyckte att jag var jättebra idag så det känns kul! Wiho! Någon frågade om jag kan göra en video där jag pratar på franska, och ja det kan jag nog göra! Vi får se om jag gör det inom kort! :* nuu ska jag jobba på lite, sen sova snart...! Det är en dag imorgon också och jag hatar att sova för länge :*

///

Hi guys! How are you doing? I am good. Today was my frist day again of french studies for this semester. I stuided this spring in Nice, and I am now continuing so that I can have my french level reeeally good to get my dream job here. It fees good to have a plan! I allready do speak french but with small faults ofcourse. And the teacher today thought I was good so that makes me very happy! And a girl asked me if I can make a video where I speak in french, and yes I think I could do that! I will see, maybe I will do it soon! :* now I will work a little aaand then sleep! <3Comments

Popular Posts