CUTEST TEDDY BEAR// Look at this cutie!! Wanted this Teddy Bear so bad haha!! //


And another day has goone, haha. Sounding so sad. Did you have a good day? My day was seriously so stressfoul..but good!  I was literally running arround everywhere. But I got a lot of nice thigs done, so that feels good! Now in the evening after school I went with A for some grocery shopping, and oooh I made a vlog but I have no idea how it will turn out, hahah..we'll see! Cute teddy bear huh? It was only 29 euros!!! Wanted it so bad!!!

///

Och en annan dag har gått! Haha låter så ledsamt. Hade ni en bra dag? Min var lite stressig, springa hit..springa dit, men jag fick en hel del saker gjort! Så det känns i alla fall bra! På kvällen nu så åkte jag och A för att handla mat, och jag har ingen aning om hur den kommer bli när jag ska sitta och redigera den, haha vi får helt enkelt se sen. Visst är nalle björnen söt? Den kostade BARA 29 euro!! Alltså, ville ha den? Så söti pötiComments

Popular Posts