BREAKY


Är det något jag verkligen äääälskar så är det frukost! Mina favoritställen i Nice är Balthazar, Café de Lyon, Häägen-Dazs, och så finns det rätt många ställen i Gamla stan! As najs! Här äter man dock väääldigt mycket sött till frukost vilket jag typ vant mig vid nu. I Sverige äter man ju typ, ägg med kalles kaviar, ostmacka, grönsaker, bacon och äggröra kanske och skinka och sånt. Men här är det ju nutella, croissanter, sylt, muffins, pain au chocolat, morgon kex och ja jag vet inte vad..! Haha! Mycket sött!

///

Is it something I just looove it's breakfast. My favorite places in Nice to eat breakfast is absolutely balthazar, café de lyon, and häägen-dazs, and also there is a looot of nice places in old town of nice! so nice! here in France you eat a lot of sugary food for breakfast. But think I have gotten used to it ;P

Comments

Popular Posts