BLUEBERRIESBästa sättet att starta dagen - med blåbär!! Tjoho!! Köpte en ask amerikanska blåbär som kostade 1,99 Euro. Bra pris enligt mig! Många frågar mig faktiskt ofta om det är dyrt eller billigt att leva här, och ärligt talat, alltså ja det är ganska dyrt att leva här. Men jag måste dock påpeka att om man lever här som turist så är det ganska dyrt, men är man smart eller bor man här under en längre tid så upptäcker man ställen som man kan handla billigare. till exempel så vet jag var "the big supermarket" är, så dit åker/går jag och handlar mat om jag ska handla. De flesta kanske inte vet var denna stora mataffär är, då det ligger lite utanför stan liksom. Så enligt mig nu, så tycker jag inte att det är så farligt dyrt ändå :*

///

Best way to start the day - with blueberries! Yey! I bought these blueberries for 1,99 euros and I think that the price was good! A lot of people actually ask me kinda often if it's expensive to live here in Nice. And to be honest, yes it is kind off expensive. But if you are living here, you kinda see where to buy things cheaper. And which restaurants is more expensive and so on. I can undertand that, yes if you come here as a tourist it i kind off expensive. But you live here longer and you learn! for example. I only go to the big food market to buy food. It's less expensieve, but it's a little bit outside the city so a lot of people don't know this store. :*Comments

Popular Posts