AM I ENOUGH?


Jag har tänkt nu under en längre tid på att göra en video där jag pratar lite grann om att känna sig otillräcklig, om att inte riktigt känna sig stolt över det man gör och åstadkommer. Jag tänkte först framförallt skriva en liten text om det nu på bloggen, och sedan göra en video om det.

Det är ganska ofta jag märker att jag trycker ner mig själv, och det är ju helt galet! Dock trycker jag ner mig själv ibland genom att vara ärlig och säga till mig själv att jag måste göra bättre, bli starkare och klokare. Och det tycker jag ändå är bra. Man SKA pusha sig själv, men sen så är det ju skillnad på pusha och pusha. Ibland kan man pusha sig till att göra något man verkligen inte vill, bara för att man känner sig otillräcklig annars. Och så ska det ju inte vara naturligtvis. Man ska pusha sig själv till den målbilden man har av sig själv, en sund och glad målbild! Och då ska det ändå vara lite jobbigt och kämpigt att nå sig dit ändå. Så detta tänkte jag göra en video om, prata om lite viktigare saker. Dock ska jag tänka på ämnet lite mer och läsa på lite mer om detta! 

///

I have been thinking for a long time on making a video about feeling like you are not enough, about feeling like you are not proud of what you do, no matter what you do...I will first write a little about it on my blog and the I will make a video about it!

It's very often I feel like I am pushing myself down, it's insane! But I push myself down saying that I should get better, smarter, braver and I think that's good. You SHOULD push yourself in to being better ofcourse. But not so that you do something that you wouldn't want to actually do. You just do it to please others. You should only push youself in to doing what you love. And then it should be a  little bit hard and so on. So this is what I wanted to make a video about. But I will read a little bit more about the subject!Comments

Popular Posts