WHEN AM I MOVING BACK?


Frågan som sååå ofta kommer, är om jag ska flytta tillbaka till Sverige och när jag tänkt flytta tillbaka till Sverige. Och jag vet inte riktigt om jag svarat på den frågan helt ordentligt. I alla fall kanske inte här på bloggen, alltså okej jo jag har faktiskt skrivit om det ett par gånger men folk verkar inte fatta..haha! 

Och svaret är. Nej! Nej jag kommer inte flytta tillbaka till Sverige. 


Inte som det ser ut nu. Jag känner bara att ,saknar jag Sverige så reser jag ju naturligtvis dit! Eller till Estland till min familj. Jag kom ju till Nice den 3 juli 2016, så nu har jag bott här i lite mer än ett år och det kanske är liiite väl tidigt att säga om jag flyttar "hem" igen eller inte. Men jag känner mig stensäker på att jag kommer bo kvar här. Så nu vet ni det! Har ni följdfrågor får ni gärna ställa dom i kommentarsfältet <3

///

The question I sooo often get is if I will move back to Sweden again, and when I am moving back to Sweden. And I don't know if I have really been taking time to answere that question, okey yes I have but people don't really understand. Haha!

And the answere is. No! No I am not going back to Sweden.

I'm saying no because I am not thinking absout moving back at all. I just feel that, if I just ever miss "home" I will take a ticket and visit my family, in Sweden and Estonia. But I am very very sure that I am going to live and stay here. So now you know! If you have any more questions, you are more than welcome to ask me!

Comments

Popular Posts